Tiedote

Kaksi paikallista kotihoidon palveluita tarjoavaa yritystä ovat yhdistäneet voimavaransa. HoivaHäme Oy on ostanut Kotipalvelu Päivikki Oy:n osakekannasta enemmistöosuuden 4.4.2024.

Kotipalvelu Päivikki Oy:n toiminnot jatkuvat vanhaan tuttuun tyyliin. Molemmat osapuolet ovat iloisia syntyneestä yhteistyöstä. "Yhteistyön myötä pystymme entistä enemmän kehittämään toimintojamme ja palveluitamme", Päivi Lehtinen, Heidi Sulander ja Jenni Mäkelä summaa. Meidät tuntee jatkossa HoivaHäme Päivikkinä Riihimäen alueella.

Hyvinvointialueiden tiukentaessa mm. ikäihmisten palveluasumista, kotiin tuotetut palvelut nousevat tärkeäksi. Kotipalvelu Päivikki ja HoivaHäme ovat tuottaneet kotihoidon palveluita jo vuodesta 2017 lähtien. Työllistämme tällä hetkellä yli 40 alan ammattilaista mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia, sosionomeja, fysioterapeutteja ja siivoojia. Työntekijämme tekevät työtä suurella sydämellä, antaen aikaa asiakkaille - meillä on vuosien saatossa ollut tyytyväisiä asiakkaita jo yli tuhat. Painotamme asiakkaiden tarpeiden ymmärtämistä. Korostamme tiimityöskentelyn merkitystä ja avointa kommunikaatiota. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, jotta pysymme kotihoidon aallon harjalla. Toiminnassamme korostuu eettisyys, avoimuus ja rehellisyys.

HoivaHäme Oy on kotimainen ja luotettava kotihoidon palveluita tarjoava yritys, joka toimii Omahämeen kumppanina. Asiakaskunta koostuu Janakkalan ja sen ympäryskuntien (Riihimäki, Hämeenlinna, Loppi, Hausjärvi) asukkaista. HoivaHäme Oy kasvaa tasaisesti toteuttaen liiketoimintasuunnitelmansa mukaista laajenemista. Kotipalvelu Päivikki Oy:n osakekannan oston myötä ja Hämeenlinnaan, Kauppapaikka Tavastilaan avattavan toimipisteen johdosta, HoivaHäme Oy on merkittävä toimija kotihoidon palveluita tuottavana yrityksenä Kanta-Hämeessä.

Lisätietoja osakekaupasta ja HoivaHäme Oy:n palveluista antaa Kehitysjohtaja Jenni Mäkelä, Liiketoimintajohtaja Heidi Sulander ja Palvelupäällikkö Päivi Lehtinen.